סדנאות בישול ואפייה

סדנת אפיית לחם עם עשבי תיבול בפרנה

סדנת אפיית לחם עם עשבי תיבול בפרנה

סדנת אפיית לחם עם עשבי תיבול בפרנה- טבון החימר הסמוך לגת המשוחזרת.
המשתתפים לומדים לאפות לחם איכרים השזור בעשבי תיבול שאספו מגינת הירק.
סדנת בישול ואפייה ממש כמו פעם...

סדנת בישול ואפייה ממש כמו פעם...

בתוך מתחם מוסדות הכפר התלמודי, הקמנו לנו בין הבוסתנים מטבח חיצוני הנראה כאזור בישול עתיק ולידו כל האמצעים המודרניים לבישול. (גז ומנגל, מקרר ותנור אפייה). על משטחי עבודה ענקיים מאבן עובדים אנו עם קבוצות על הכנת ארוחת הגורמה שלהן. הקבוצה המונה כ- 25 איש מתחלקת לקבוצות קטנות יותר ועל כל קבוצה בהנחייתנו להכין חלק מהתפריט תוך שיתוף פעולה בתוך הקבוצה ותחרות מטיבה עם הקבוצות האחרות. משימה מאתגרת התורמת לאחדותה של הקבוצה.
לבסוף יושבים אנו לאכול את הארוחה שהקבוצה עצמה הכינה.
תפריט הארוחה: ראו תפריט המסעדה.
מחיר למשתתף: 230 ש"ח